alarminstallaties

Of het nu gaat om de aanschaf of huur van een nieuw systeem of het onderhoud van een bestaande installatie, bij ATC kunt u hiervoor terecht.

Onze  "huismerken" voor inbraakdetectie zijn Risco en UTC, de laatste ook bekend onder de namen Aritech of GE. Wij hebben zeer veel ervaring met de systemen van deze fabrikanten, met de huidige, maar ook met die van 20 jaar terug.

Voor klanten met een onderhoudsovereenkomst zijn wij 24/7 bereikbaar. Nagenoeg alle door ons geplaatste systemen zijn door ons op afstand te beheren. Hierdoor kunnen wij snel diagnose stellen bij calamiteiten, maar u bijvoorbeeld ook helpen bij het wijzigen van een alarmcode.

In ons magazijn liggen vanzelfsprekend de nieuwste componenten, maar zijn ook de service-onderdelen van de oudere systemen aanwezig. Hierdoor kunnen wij onverhoopte defecten snel verhelpen.

En past de standaardkleur van de apparatuur niet in uw interieur, dan spuiten wij die voor u. Daar doen wij ook niet moeilijk over. Want ATC gaat verder waar andere al lang gestopt zijn.

Prosys touch
Risco Elegant