logo Anydesk

Met behulp van het programma Anydesk kunnen wij u in veel gevallen helpen met internet gerelateerde problemen zoals routerinstelling.

Klik links op het logo en download het programma.

ATC servicebladen

Voor een aantal zaken hebben wij servicebladen gemaakt. Deze geven u antwoord op specifieke problemen of vragen.

serviceblad 1908001
        het instellen van de ATS-advanced App voor de ATSx000-serie

serviceblad 1908002        het instellen van de ATS-advanced App voor de ATSx500-serie

serviceblad 201602001    uw ATS alarmsysteem en het internet

serviceblad 201604005    het instellen van de Risco FreeControl App

serviceblad 201603002    het instellen van de IVMS-4500 app