Risco RP512 IP-module

De IP module is een eenvoudig toe te voegen plug-in module waarmee het systeem via een TCP/IP netwerk kan communiceren. Het kan worden gebruikt als primaire communicatie of bij een storing als een back-up voor de GSM/GPRS of PSTN communicatie.

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Risco Plug-in multi socket TCP/IP module. Inplugmodule, simultane communicatie naar max. 3 kanalen Te gebruiken met LightSYS(vanaf V5), Agility (FW V 5.x) en proSYS plus.

De IP module is een eenvoudig toe te voegen plug-in module waarmee het systeem via een TCP/IP netwerk kan communiceren. Het kan worden gebruikt als primaire communicatie of bij een storing als een back-up voor de GSM/GPRS of PSTN communicatie. , De IP module gebruikt algemene protocollen (SIA, Contact ID) voor het versturen van alarmeringen naar meldkamers die de RISCO IP receiver gebruiken, waarmee de alarmeringssystemen verbonden worden met de centrale monitoring management software. Daarnaast kan het systeem gebeurtenissen verzenden in SIA IP protocol over TCP/IP naar monitor stations die standaard IP receivers hebben. Voor eindgebruikers maakt de IP module het mogelijk email alarmeringen en systeem status informatie te versturen. De IP module maakt programmering op afstand met de configuratie software van het besturingspaneel mogelijk – Specificaties: plug in TCP/IP module voor LightSYS alarmpanelen, mogelijkheid voor doormelding naar meldkamer via IP + cloud, volledige Up/Downloading via IP mogelijk. Te gebruiken met LightSYS.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Risco RP512 IP-module” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *