Alarminstallatie

Bij het beveiligen van een woning of pand is een goede alarminstallatie cruciaal. Doordat alarmsystemen tegenwoordig over de meest geavanceerde techniek beschikken is de aanwezigheid van dergelijk systeem een afschrikmiddel voor inbrekers. Wanneer u van plan bent om uw woning en/of bedrijfspand te laten beveiligen, dan bent u bij ATC Beveiligingstechniek BV aan het juiste adres. Wij weten maar al te goed wat voor impact een inbraak(poging) op bewoners kan hebben. Doordat wij meer dan 35 jaar ervaring hebben zijn wij gespecialiseerd in niet alleen de allernieuwste componenten, maar ook met die van meer dan 20 jaar terug.

Binnen onze bedrijfscultuur staan diverse punten centraal met betrekking tot onze service. Zo hanteren wij korte lijnen met onze klanten waardoor u altijd snel (in veel gevallen dezelfde dag) geholpen kan worden. Bij ons bent u ook niet een nummer, maar een gewaardeerde klant. Als u uw woning wilt laten beveiligen komen wij graag op locatie langs om het beste advies uit te kunnen brengen. Zo weet u dat uw bezittingen goed beveiligd zijn zonder dat u te veel betaald. Naast alarminstallaties bieden wij ook nog twee extra diensten aan ten behoeve van uw veiligheid:

– Jaarlijks onderhoud aan uw alarmsysteem (meer informatie hierover vindt u op deze pagina)
– Alarmopvolging (meer informatie hierover vindt u op deze pagina)
– Meldkamerabonnementen (meer informatie hierover vindt u op deze pagina)

Onze meest gebruikte beveiligingscomponenten

 

Ieder huis een uniek beveiligingssysteem

De beveiligingsinstallatie van elke woning is uniek. Niet zo zeer omdat elk huis anders is ontworpen, maar voornamelijk doordat elke klant andere voorkeuren heeft. Zo werken wij bij ATC Beveiligingstechniek met een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige merken, waardoor wij voor iedereen de perfecte installatie kunnen opleveren. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw meldingen ontvangt, welke accessoires u nodig heeft en eventuele extra opties. Wanneer wij bij u langskomen kijken wij graag welk merk en componenten het beste bij uw behoeftes passen. Hierin gaan wij zelfs een stap verder dan de meeste beveiligingsbedrijven. Aangezien bijna alle beveiligingscomponenten wit zijn krijgen wij regelmatig de vraag of dit ook in een andere kleur beschikbaar is. Wij spuiten de componenten kosteloos in de door u gewenste kleur.

Onze merken

Om al onze klanten te kunnen helpen met persoonlijke voorkeuren omtrent de beveiliging van een woning of bedrijfspand, maken wij gebruik van de producten van diverse grote fabrikanten binnen de beveiligingsbranche. Wij werken enkel en alleen met producten waarmee wij ervaring mee hebben en dus zeker weten dat het van hoogwaardige kwaliteit is. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij het meeste toepassen.

Het logo van Satel