Wie zijn wij

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer 23.500 inbraken plaats. Dit komt neer op een gemiddelde van 64 per dag. Uit onderzoek blijkt dat de gemeenten Baarn, Zeist en De Bilt tot de top 5 gemeenten met de meeste woninginbraken per duizend inwoners behoren. Bij ATC Beveiligingstechniek is het onze prioriteit om ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen in hun eigen huis. Dit doen wij door uw woning of pand zo zorgvuldig mogelijk te analyseren, want geen enkel gebouw is hetzelfde. Op basis van deze informatie bieden wij u de juiste beveiligingsinstallatie aan zodat u zorgeloos van huis of werk kunt.

Met meer dan 35 jaar aan ervaring zijn wij de specialist op het gebied van technische beveiliging in Nederland. Wij bieden niet alleen de meeste up-to-date technologie, maar ook ondersteuning aan oudere beveiligingssystemen. Hierbij hechten wij veel waarde aan korte lijnen met onze klanten. U bent bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde klant wie 24/7 bij ons terecht kan met zijn / haar problemen en/of vragen.

Een erkend beveiligingsbedrijf

Sinds de oprichting zijn wij een NCP/BORG-gecertificeerd bedrijf. Deze certificaten worden alleen  verleend aan beveiligingsbedrijven welke betrouwbaar zijn en uitstekend vakmanschap leveren. Als gevolg hiervan mag ATC Beveiligingstechniek BORG-certificaten verstreken. Dergelijke certificaten zijn in sommige situaties een vereiste van verzekeraars om zeker te zijn dat de beveiligingsinstallatie voldoet aan de eisen. Voor onze installaties gebruiken wij enkel en alleen apparatuur en materiaal van uitstekende kwaliteit.

Uw beveiligingsinstallatie kunt u bij ons uitbreiden met zowel een meldkamer- als een jaarlijks onderhoudscontract. De meldkamer is het kloppend hart van de hulpdiensten. Wanneer er bij u wordt ingebroken of brand uitbreekt, dan zal de meldkamer onmiddellijk de juiste hulpdiensten naar uw locatie sturen. Als u bij ons een jaarlijks onderhoudscontract afsluit dan komen wij elk jaar langs om alle systemen te testen en waar nodig de batterijen te vervangen. Zo weet u dat uw systeem nog optimaal werkt.

Volg ons op social media

Contact

Hermesweg 18e
3741 GP Baarn
Tel. 088-0025200
info@atcbeveiliging.nl