Meldkamerdiensten

”Waarom zou ik een abonnement bij de meldkamer moeten afsluiten?” is een vraag die ons vaak wordt gesteld. Meldkamercentrales zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 per jaar bereikbaar voor de afhandeling van inbraak- en brandmeldingen. Zij zijn getraind om snel en adequaat te handelen op allerlei situaties waarin u en uw dierbaren zich ooit kunnen bevinden. Meldcentrales zorgen ervoor dat uw waardevolle bezittingen zo goed mogelijk beschermd worden door deze snelle handelingen.

Wanneer uw inbraak- of brandmeldinstallatie een onjuiste situatie detecteert ontvangt de meldkamer hier een melding van. Zij zorgen er dan voor dat er iemand bereikt wordt die gaat controleren of er daadwerkelijk iets aan de hand is en schakelt, indien nodig, de hulpdiensten in. De meldkamer is ook het aanspreekpunt voor agenten op straat. Zij hebben in al hun auto’s een mobilofoon waarmee de meldcentrales direct kunnen communiceren.

De meldkamer wordt vaak als een overbodige kostenpost beschouwd, maar is dit zeker niet. Zoals hierboven aangegeven zorgt een meldkamer abonnement ervoor dat al uw waardevolle bezittingen extra goed beschermd worden in gevallen van nood. Zelfs wanneer u op vakantie bent of de batterij van uw telefoon leeg is, er volgt altijd opvolging op de meldingen die binnenkomen.

Hieronder vindt u de gegevens van de door ons gebruikte meldkamers:

Alarm Meldnet

 

Alarm Meldnet BV

 

 

NVD Beveiligingen

Delftlaan 325
2024 CH Haarlem
Tel. 023-5911911
klantenservice@nvd.nl
www.nvd.nl

Algemene leveringsvoorwaarden

Het logo van SMC

 

Security Monitoring Centre B.V.

 

Logo van MPL

MPL alarmcentrale

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld
Tel. 088 – 2020730
info@mpl.nl
www.mpl.nl

Algemene leveringsvoorwaarden

Alert meldkamer

Alert Group BV

 

Logo van de politie

Politie

Hier vindt u een aanvraagformulier voor doormelding van een particulier overvalalarm naar de politie.