Toegangscontrole en detectie

Veel van onze klanten hebben de beveiliging van hun woning aardig op orde. Een hekwerk, beveiligingsverlichting, goede sloten en natuurlijk een alarminstallatie eventueel aangevuld met een camerasysteem.

Maar met de toenemende criminaliteit en de daarbij steeds grotere agressie wil je het liefst weten wanneer er iemand je terrein betreedt voordat het alarmsysteem zijn werk moet gaan doen.

Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Met de huidige techniek kunnen we met behulp van draadloze detectoren ook buiten indringers detecteren. Deze detectoren zijn van een heel andere kwaliteit dan de vaak zenuwachtige sensoren die gebruikt worden om de verlichting aan te schakelen.  Ook willen we geen nodeloze detectie door konijnen of katten.

Het is mogelijk deze detectoren te koppelen aan een bestaand alarm- of camerasysteem, of aan een losse unit die met het internet is verbonden. In het laatste geval kunt u door middel van een app op uw smartphone het systeem bedienen en meldingen ontvangen. Er is dus geen hak- en breekwerk nodig.

 

Optex VXI-R buitendetector

optex-vxi-rBuitendetector met dubbele PIR en bereik van 12m. In de behuizing wordt een externe zender geplaatst voor de koppeling met een alarm- of camerasysteem. De VXI is een zeer betrouwbare buitendetector met geavanceerde detectie technologieën. De detector die geïnstalleerd kan worden tussen 0.8 en 1.2m hoogte heeft verschillende instellingsmogelijkheden om de gevoeligheid aan te passen aan alle omstandigheden. Het detectiegedeelte kan intern 180° gedraaid worden voor optimale detectie.

Documentatie Optex VXI-R