Heldere kleurenbeelden op elk moment van de dag

Heldere en scherpe kleurenbeelden vol details in het donker vastleggen, met de ColorVu camera’s van Hikvision is het mogelijk. Een persoon die een paarse jas draagt of een groene auto met een modderig kenteken – een ColorVu camera legt dit allemaal vast, zelfs in totale duisternis. De grote diafragma’s en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke beelden, hoe weinig licht er ook mag zijn.

Uit onderzoek blijkt dat kleur ons helpt met het onthouden van informatie doordat het ons aandachtsniveau verhoogt. Dit is natuurlijk zeer relevant voor meldkamers waar operators naar meerdere schermen moeten kijken. Eén van de vele meerwaarden van ColorVu-technologie.

Deze camera’s zijn te verkrijgen als eyeball camera en als bullet camera. Beide types uit deze series zijn HD IP camera’s waardoor u live beelden kunt bekijken. Naast haarscherpe beelden in het donker, beschikken de camera’s over gezichtsherkenning en gedragsanalyses.

IP/Analoog, turret/bullet

De voordelen van ColorVu kunnen in allerlei soorten oplossingen worden toegepast, van parken, industriegebieden, verkeerskruispunten en zelfs in en rondom uw eigen woning. De technologie is een kenmerk van meerdere Hikvision-camera’s – inclusief de analoge Turbo HD 5.0-reeks en de EasyIP 4.0-serie. De camera’s zijn verkrijgbaar in twee vormen – turret en bullet – om te kunnen worden ingezet in meerdere oplossingen.

ColorVu camera's van Hikvision

ColorVu camera’s versus reguliere camera’s

Hoewel bewakingscamerasystemen steeds gewoner worden rondom woningen en bedrijfspanden, zijn er nog steeds beveiligingsvereisten waaraan nog niet kan worden voldaan, zoals nachtzicht met hoge resolutie en opnemen in kleur. Dit is waar ColorVu een oplossing biedt. Hikvision-camera’s uitgerust met ColorVu-technologie breiden de bewakingsmogelijkheden uit en verbeteren ze, waardoor men door de nachtelijke duisternis heen kan kijken om levendige chromatische beelden vast te leggen. Dit kan leiden tot de vervolging van criminelen en uiteindelijk de algehele veiligheid verbeteren.

 

Voor High Definition camerabewaking van uw woning of bedrijfspand zijn de Hikvision Colorvu camera’s de perfecte keuze. Naast de heldere kleurbeelden, zelfs in het donker, beschikken deze camera’s over gezichtsherkenning en gedragsanalyses. De camera’s zijn te verkrijgen als eyeball en bullet camera. Een eyeball camera, ook wel turret camera genoemd, maakt als het ware gebruik van een soort kogelgewricht, dat zorgt voor uitgebreid beeld over een groot terrein. Een bullet camera is een langwerpige camera die is voorzien van een montagevoet. Tevens zijn ze voorzien van een afdakje om de lens te beschermen tegen regen en zonneschijn.

Hieronder vindt u een overzicht van de ColorVu camera’s die wij op dit moment leveren. Bent u op zoek naar iets anders of wilt u iets meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de uitgebreide productbrochure.