Nieuw: voordelig en gemakkelijk uw woning beveiligen met Home Security Solution

Overzicht van het draadloze Home Security Solution systeem

Wilt u graag uw woning beveiligen maar kijkt u op tegen de hoge aanschafkosten? Dan bieden wij bij ATC Beveiligingstechniek u de perfecte oplossing: Home Security Solution. Door middel van hoogwaardige componenten kunt u zelf uw beveiligingsinstallatie (laten) samenstellen vanaf €19,95 per maand. U betaalt geen aansluitkosten en tussentijds passen wij geen prijsaanpassingen toe, en het mooiste is dat u aan na afloop van de overeenkomst eigenaar wordt van de installatie.

Jaarlijks zijn tienduizenden mensen het slachtoffer van een woninginbraak. Zo’n misdrijf kan een enorme impact op u hebben. Vaak durven mensen na een woninginbraak hun huis niet meer uit en liggen ze ’s nachts nog lang wakker. Veel mensen zijn wel geïnteresseerd in een alarmsysteem maar de hoge aanschafkosten vormt vaak een struikelblok.

 

 

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn is het Home Security Solution concept in het leven gebracht. Hiermee kunt u eenvoudig en goedkoop een alarminstallatie samenstellen. Waar het bij haast alle beveiligingsbedrijven vanzelfsprekend is dat de gehele installatie in één keer wordt betaald, betaalt u bij ons maandelijks een bedrag. Hierbij hechten wij veel waarde aan transparantie: als klant betaalt u gedurende overeenkomst elke maand hetzelfde bedrag. Wij passen geen indexeringen toe.

Gemakkelijk uw alarminstallatie op afstand bedienen

Het voornaamste gebruikersgemak zit in het feit dat u de gehele alarminstallatie op afstand kunt bedienen en beheren door middel van één app. Zo kunt u de deur achter u op slot doen en vervolgens met de app uw alarmsysteem inschakelen. Mocht uw installatie ook bestaan uit een intercom dan kunt u met dezelfde app deze bedienen. De app is zowel op uw smartphone als tablet te gebruiken.

Garantie en onderhoud van uw alarmsysteem

U geniet een garantietermijn van 5 jaar op uw gehele installatie. Mocht er tussentijds, buiten u om, iets stuk gaan aan het systeem, dan heeft u recht op gratis reparatie en/of vervanging. Tevens voeren wij tweejaarlijks onderhoud aan uw systeem uit. Tijdens deze onderhoudsbeurten lopen wij het gehele systeem na en vervangen wij alle batterijen gratis en voeren we controle aan uw systeem uit.

 

Heeft u interesse of wenst u meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geworden in de mogelijkheden van Home Security Solution? Neem dan contact met ons op via 088-002 5200 of vul het formulier in op de contactpagina. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 48 te beantwoorden. Tevens kunt u in het menu onder het kopje ‘Hulp’ de algemene voorwaarden omtrent Home Security Solution vinden.

 

Volg ons op social media

Link naar de Facebookpagina van ATC Link naar de LinkedInpagina van ATC