Netwerkproducten

Tegenwoordig zijn beveiliging en het netwerk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar er vroeger kabels getrokken moesten worden om componenten met de centrale te verbinden, gaat dit tegenwoordig steeds vaker draadloos via de Cloud. Hierdoor hebben particuliere klanten toegang tot hun alarmsysteem door middel van een gebruiksvriendelijke app.

Een mooi voorbeeld hiervan is Hikvision AX PRO. Deze reeks beveiligingscomponenten zijn volledig draadloos en kunnen niet alleen via de app bestuurd worden, maar ook geconfigureerd. Installeren en monteren is daarom veel gemakkelijker dan wanneer er geboord moet worden om kabels te trekken.

Ook bij ATC Beveiligingstechniek merken wij deze verschuiving in de markt. Daarom bieden wij op elk vlak draadloze componenten aan om uw woning te beveiligen. In sommige gevallen is, bijvoorbeeld bij een intercomsysteem, is er nog wel een PoE-kabel nodig. Via een internetkabel wordt de intercom tevens voorzien van stroom.

Vaak krijgen wij vragen van mensen hoe het met de functionaliteit zit van hun draadloze alarminstallatie indien het internet uitvalt. Bijna elke producent van beveiligingsproducten biedt de mogelijkheid om installaties te voorzien van een eigen SIM-kaart, waarmee de beveiliging optimaal functioneert als het internet wegvalt.

 

Veelgebruikte netwerkproducten

Hieronder vindt u een klein overzicht van de netwerkproducten die wij bij ATC Beveiligingstechniek vaak gebruiken bij onze klanten. Mocht u iets zoeken wat er niet tussen staat, of heeft u nog vragen over één van deze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Afbeelding van de Netgear GS105PE PoE switch
De Veracity Outreach Max Ethernet-extender met PoE(++)
Afbeelding van de Veracity voeding voor PoE-camera's over de netwerkkabel

Netgear GS105PE switch met PoE

Netgear GS105PE, desktop ProSAFE Gigabit Plus switch met 5 Gigabit poorten (10/100/1000 Mbit) waarvan 2 PoE-poorten (budget tot 22 W), voeding via PoE (pass-thru of via een optionele injector) specificaties: PoE budget (pass-thru) van 20 W met AT in en 8 W met AF in, energy-efficiënt, VLAN ondersteuning, multicasting, QoS, optionele instelling via PC Utility, levenslange garantie, afmetingen: 158 x 105 x 27 (L x B x H) mm8888

Veracity VOR-ORM-XT

Veracity Outreach Max Ethernet-extender met PoE(++) voor het verlengen van de kabelafstand van LAN aansluiting, gebruik per 90 meter IP66 voor buitengebruik, tot 60 Watt

Veracity VOR-OS12

Veracity Outsource PoE-injector 25/30W PoE Plus 802.3at, voor het voeden van PoE-camera’s over de netwerkkabe

Draadloze beveiliging

ATC Beveiligingstechniek is specialist op het gebied van draadloze beveiliging van uw woning en/of kantoorpand. Op het gebied van intercomsystemen als alarminstallaties bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Wij bieden voor al onze klanten de juiste oplossing en service voor hun problemen.